Transportbilar

Kontakta oss idag

Köpa transportbil i Nyköping

Vi är Sörmlands äldsta bilhandlare och har hållit på med Peugeot sedan 1947. All den erfarenheten innebär en stor trygghet för dig som kund och vi hjälper dig gärna hitta rätt bilmodell utifrån dina behov. Vi finns på Gumsbackevägen 14 i Nyköping. Välkommen in och provkör och prata ny bil med oss eller lyft luren direkt och ring 0155-76 440 för att prata med våra säljare.

VÄLJ DIN TRANSPORTBIL

Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i ditt yrke.

VÄLJ DIN ELEKTRISKA TRANSPORTBIL

Elektrifiera ditt företag med klassledande räckvidd och prestanda, utan att göra avkall på lastutrymme och dragkraft. Kör en 100 % eldriven transportbil från Peugeot.

TRANSPORTBILSKAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

PEUGEOT SERVICE- OCH GARANTIPAKET

Förläng fabrikens nybilsgaranti och lägg till serviceavtal på din nya Peugeot transportbil — spara upp till 10.000 kr.

BYGG DIN TRANSPORTBIL

Bygg din nya PEUGEOT transportbil. Välj storlek, färg, utrustning och mycket mer!

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden, och PEUGEOT Partner med PEUGEOT i-Cockpit® kan nu erbjuda en körglädje och komfort som är helt ny i transportbilssegmentet.