Peugeot & Subaru

Serva din bil hos vår märkesverkstad

Är det akut?

Ring oss
direkt!

0155-76440

Service

Boka
tid online

Kontakta oss

Boka service hos Stenbergs Bil

Kontrollerad bilverkstad

När du lämnar in bilen hos oss kontrollerar vi om fabriken tagit fram förbättringar för din bil. Det handlar oftast om uppdateringar i bilens dator och görs kostnadsfritt, så att du slipper framtida problem. Vi är godkända av kbv.nu (Kontrollerad bilverkstad) och anslutna till MRF (Motorbranschens riksförbund), vilket ger dig som kund en extra trygghet eftersom vi har kvittens på att vi jobbar på ett korrekt sätt.

Som auktoriserad märkesverkstad utför vi dessutom kontroller som säkerställer att alla garantier gäller. Om något oväntat skulle inträffa blir din servicehandbok en värdehandling. Den är en garanti för att bilen servats enligt alla föreskrifter och med alla servicetillfällen gjorda, ökar också andrahandsvärdet på din bil. Vi garanterar din garanti. För att din bils garantier ska gälla fullt ut, måste den ha servats i enlighet med servicehandboken.

Onlinebokning

Vi servar Peugeot och Subaru i vår märkesverkstad. Du kan boka service genom att fylla i formuläret så ringer vi upp dig med förslag på tid. Fyll i och skicka in dina uppgifter så återkommer vi med förslag på tid för din service.

Vill du prata med oss direkt? Inga problem!

Telefonnummer:
0155 – 76440

E-post verkstad:
service@stenbergsbil.com

  Ditt namn*

  Din e-post*

  Telefonnummer*

  Registreringsnummer*

  Mätarställning på bilen*:

  Skriv gärna vad du vill ha gjort på din bil

  Ja, skicka denna information till Stenbergs Bil (*Obligatorisk)